TD Sportswear

Kalender

Nederland

Uitslagen

Kalender

België

Hardloopsites

Verenigingen

Wedstrijden

Goede Doelen

Algemeen

vlag Slovenie InfoSlovenia.be

InfoSlovenia.info

TD Sportswear teamkleding laten maken met je eigen ontwerp
Kortingscode bij bestellingen!

TD sportswear staat voor:
- Kwaliteit en service. Wij kunnen met trots zeggen dat onze kledij van een hoge kwaliteit is. Onze klanten bevestigen onze kwaliteit en hebben inspraak in het verbeteren van onze lijnen.

- Gegarandeerd de snelste levertijd. Wij leveren alle bestellingen onder de 200 kledingstuks gegarandeerd binnen 2 tot 3 weken af. Bij bestellingen boven de 200 stuks spreken wij een levertijd af met de klant. Indien gewenst leveren wij ook sneller tegen een meerprijs.

- Gratis ontwerp en verzending bij een bestelling van boven de 20 kledingstuks (exclusief accessoires).

- Wij hanteren geen minimale ordergrootte en nabestellen doe je altijd tegen dezelfde voorwaarden als je eerste bestelling. Geen minimum en tegen dezelfde prijzen.

De custom fietskleding van TD sportswear sluit aan op de wensen van de hardloper.


Hoe verloopt het proces?
1. Kies

In ons eerste gesprek bespreken we je verlangens en zullen wij de mogelijkheden voor bedrukken en ontwerpen toelichten. Je ontvangt een definitieve offerte met daarin de gemaakte afspraken die voort zijn gekomen uit ons eerste gesprek met jou.

2. Ontwerp

Na akkoord op de offerte gaan onze ontwerpers aan de slag met je ideeën en logo’s om je kleding zo gaaf mogelijke te bedrukken of ontwerpen. Binnen enkele dagen ontvang je van ons meerdere ontwerpen van je teamkleding. Wellicht ben je al direct tevreden met het resultaat, maar je kunt ook nog aanpassingen doorgeven. Onze ontwerpers zullen dan verder aan de slag gaan en spoedig het nieuwe ontwerp tonen.

3. Pas

Je kunt indien gewenst gratis gebruik maken van onze paskleding voor het bepalen van de juiste maten. Ook kunnen wij de paskledij opsturen, zodat je op je eigen moment de kleding kunt passen. Ben je niet in de gelegenheid om te passen dan kun je gebruik maken van onze maattabel.

4. Bestel

Als alles naar wens is dan gaan we over tot de eigenlijke productie of bedrukking van je hardloopkleding. Na het instemmen met de offerte, de designs en onze bestelvoorwaarden ontvang je van ons een factuur met een aanbetaling van 50% van het totale factuurbedrag. Na ontvangst van het voorschot wordt het order direct geplaatst en de productie gestart. De kleding zal binnen 2 tot 3 weken na onze kwaliteitscheck bij je afgeleverd worden.

5. Verbluf

Je ontvangt je teamkleding op het door jou aangegeven adres. Nu begint het plezier van de kleding pas echt. Klaar voor gebruik en openbaring aan de buitenwereld! Na levering ontvang je een eindfactuur voor het resterende bedrag van 50%.

Hoe verloopt het proces?
Inspiratie ontwerpen fietskleding Via deze link kun je ons portfolio zien:

Alle informatie over TD sportswear hardloopkleding en producten
© - HardloopkalenderNederland.nl