Blogpagina boordevol tips en nieuws over hardlopen

Home Blog Toevoegen Wedstrijd Virtueel Marathons Atletiekmeetings Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord Brabant Noord Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid Holland Belgiƫ Tips Uitslagen Links
Home - Blog
Blogpagina boordevol tips en nieuws over hardlopen
20 Tips tijdens de voorbereiding op je Marathon om zo je persoonlijke besttijd te verbreken

Iedereen kan een persoonlijke record verbreken op de klassieke marathon. Meestal gaat dit gepaard met het opdrijven van je trainingsvolume. Maar dit hoeft niet noodzakelijk zo te zijn. Door het artikel 20 Tips tijdens de voorbereiding op je Marathon te lezen zal je versteld staan welke factoren een rol spelen of kunnen spelen tijdens de voorbereiding op de marathon.

De beste online hardloopwinkels

In Nederland zijn er veel fysieke en online hardloopwinkels waar je favoriete hardloopartikel kan kopen. Bij het kopen van je training hardloopschoenen kan het nuttig zijn om de prijzen op de verschillende online webwinkels met elkaar te vergelijken. Met een beetje geluk kan je enkele 10-tallen euro's uitsparen. Lees op De Beste Online Hardloopwinkels van Nederland waar online je favoriete hardloopspullen kunt kopen.

Oranjeleeuwinnen in voorbereiding op Internationale voetbaltornooien

Na de Covid-19 crisis in maart 2020 werd al vlug beslist om de Olympische Spelen te verplaatsen naar 2021. Daarna zag de UEFA zich genoodzaakt om het EK Vrouwenvoetbal in Engeland te verplaatsen naar juli 2022. De kwalificatie voor de OranjeLeeuwinnen voor het EK voetbal verliep vlekkeloos. Ook de vriendschappelijke wedstrijden die werden gespeeld in het voorjaar van 2021 waren veel belovend in aanloop naar de uitgestelde Olympische Spelen. Lees meer over de OranjeLeeuwinnen tijdens de voorbereiding op Olympische Spelen en EK Voetbal .

© Renzo Vanhoorelbeke